top of page
Søk
  • Forfatterens bildeellenloxley

Velkommen til bloggen min

Jeg har bestemt meg for å opprette en blogg som skal formidle de sakene som engasjerer meg. Så hva er det som engasjerer meg tilstrekkelig, som jeg mener må formidles i det offentlige rom og som gir godt innhold?
Godt innhold er kjernen i branding, kommunikasjon og markedsføring – og til dels salg. Fagfelt jeg har godt over ti års arbeidserfaring fra. Det slo meg at det er akkurat det bloggen min handler om, og at det er disse spørsmålene jeg må stille meg. Jeg må definere en klar visjon, misjon, et verdigrunnlag og konkrete mål. Så det er slik mitt første blogginnlegg blir, men denne gangen på vegne av meg selv– der jeg ikke kan gjemme meg bak frivillige verv eller yrkestitler. Dette er min blogg.


VisjonJeg ønsker å utgjøre en forskjell i samfunnet – å bli en stemme for de sakene jeg brenner for.

MisjonJeg ønsker å formidle de synspunktene som ikke alltid får tildelt den store spalteplassen i media – selv om jeg mener de burde fått det – eller burde fått mer.

Verdigrunnlag


Folkeskikk, ærlighet, sunn fornuft og rettferdighet er fire verdier som definerer meg og som definerer de sakene jeg brenner for og som engasjerer meg. Min stemme skal formidle dette verdigrunnlaget.


Mine mål er...


1. Å publisere innhold minst en gang i måneden.

2. Intervjue stemmer innenfor feltene jeg engasjerer meg for

3. Gjøre bloggen min allment tilgjengelig gjennom sosiale medier

4. Publisere en Podcast


Navn på bloggen


Det var overraskende enkelt å definere en kommunikasjonsstrategi for bloggen min, men nå gjenstår navnevalget. Jeg har aldri vært spesielt kreativ på nickcames. Ellen.loxley har holdt for de fleste medier, og til nøds har ellpell fungert som en backup dersom det første har vært opptatt. Alt ble plutselig enklere da rammeverket for bloggen falt plass Dette handler jo primært om de sakene som jeg brenner for og som jeg ønsker å formidle fra mitt synspunkt og med min stemme. Og vipps... der ble domenesøknaden sendt inn.


Velkommen til minstemme.com


Håper vi sees om ikke så lenge! 😊

272 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page